Onze accommodaties

Onze prachtige accommodaties
't-scholtenhoes-erve-scholten-vakantiewoning1
0 - 14 personen

't Scholtenhoes


’t Scholtenhoes is november 2014 voor het eerst in gebruik genomen is. ’t Scholtenhoes is een uniek project, gebouwd op een mooie locatie op het erf in een van oorsprong oude Duitse schuur. De eiken houten gebinten zijn zeker enkele eeuwen oud, evenals de dakpannen en stenen. De Schaapskooi is van alle moderne gemakken voorzien. TV, Wifi, een badkamer met regendouche, een apart toilet, een keuken met alle comfort en granieten blad, het is er allemaal. Beneden zijn twee 2-persoons bedsteden en twee 1-persoons bedsteden.

Bekijk accommodatie
schaapskooi-uniek-monument-vakantiewoning-hezingen-vasse-ootmarsum-erve-scholten
0 - 10 personen

De Schaapskooi


Wie het prachtige binnenstapt, waant zich terug in de vorige eeuw. Maar schijn bedriegt, want de Schaapskooi is van alle moderne gemakken voorzien. TV, Wifi, een keuken met alle gemakken, het is er allemaal. Beneden zijn twee 2-persoons bedsteden en twee 1-persoons bedsteden. Slapen in een bedstede was in vroegere eeuwen op boerderijen die gebouwd waren als een “los hoes” heel gewoon, maar in deze tijd gaat het het toch vooral om de romantische uitstraling. En dat dit aanslaat blijkt telkens weer uit de enthousiaste reacties.

Bekijk accommodatie
0 - 11 personen

't Veurhoes


‘t Veurhoes is een woning met een heel ander karakter dan de andere woningen. Een zeer ruime woning, die voor veel gasten voelt als thuis komen, omdat het ook daadwerkelijk onze eigen woning is geweest. U krijgt daarmee voor een relatief gunstige prijsstelling een enorm ruime woning tot uw beschikking met een prachtig uitzicht over de velden. U kijkt over de glooiende weilanden en akkers uit op houtwallen, typisch voor het prachtige Twentse coulisselandschap.

Bekijk accommodatie
Vragen? Neem contact op

Boek direct een accommodatie

Ga er op uit en geniet van de natuur, wacht niet langer.